VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

31 d’octubre del 2010

Xató de St. Pere de Ribes

Ingredients per la salsa (4 persones)
Ametlles 100 Gr.
Avellanes 80 Gr.
Nyora Escaldada 1 Peça
Pa Fregit 1 Llesca
Bitxo (Optatiu) 1/2 Peça
Ceba Escalivada 1/2 Peça
Cabeça D'alls Escalivada 1/2 Peça
Tomacons Escalibats 3 Peces
Oli
Sal
Vinagre
Pebre Vermell
Ingredients per al plat (4 persones)
Escarola 2 Peces
Bacallà 120 Gr.
Tonyina 120 Gr.
Anxova 4 Filets
Olives Arbequines 80 Gr.
Elaboració per a la salsa
Picarem al morter els grans d'all, amb un pessic de sal, afegirem les ametlles i les avellanes i ho treballarem fins que formi la pasta; tot seguit afegirem les nyores, el bitxo, els tomàquets i el pa fregit, seguirem treballant-ho i hi posarem un raig de vinagre i oli a poc a poc perquè lligui, si s'espesseix massa, ho aclarirem amb una mica de vinagre.
Elaboració per al plat:
Posarem en una safata els ingredients i els barrejarem amb la salsa. Deixarem per decorar el plat una mica de bacallà, seitons i olives. Per acabar, hi posarem salsa per sobre perquè llueixi el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada