Al ser una recepta de fa temps i que em va dir una angleseta molt simpàtica, la poso en els tres idiomes: Català, Castellà i Anglés. Dedicada a la Srta. Hillary
ESPINACS BABY JAPONESOS amb
SÈSAM i SOJA
1
bossa de 250 gr. d'espinacs baby
1
½ cullerada de llavors de sèsam torrades
¼
de culleradeta de sucre granulat
3
culleradetes de salsa de soja lleugera
1
½ culleradetes de vinagre d'arròs sense condimentar
½
culleradeta d'oli de sèsam torrat
Posar
al microones els espinacs d'acord amb les instruccions del paquet. Col·locar
després de cuits els espinacs en un colador, esprémer tanta aigua com sigui
possible. Cobrir una safata d’enfornar amb paper de cuina, estendre els
espinacs a la part superior, cobertes amb paper de cuina, i deixar refredar uns
30 minuts.
Amb
un molinet d'espècies, moldre les llavors de sèsam amb el sucre. En un bol
mitjà, combinar la salsa de soja, el vinagre i l'oli de sèsam. Afegiu les
llavors de sèsam mòltes.
Agafeu
l'espinac fred i aneu separant suaument les fulles. Servir empolvorat amb les
llavors de sèsam restants, i salseu al vostre gust.
Nota:
Es poden menjar sense refredar i també son delicioses, ja que semblen algues.
ESPINACAS BABY JAPONESAS con SÉSAMO y SOJA
1 bolsa de 250
gr. de espinacas baby
1 ½ cucharadas
de semillas de sésamo tostadas
¼ de
cucharadita de azúcar granulado
3 cucharaditas
de salsa de soja ligera
1 ½ cucharaditas de vinagre de arroz
sin condimentar
½ cucharadita de aceite de ajonjolí
tostado
Poner en el microondas las espinacas
de acuerdo con las instrucciones del paquete. Colocar después de cocidas las
espinacas en un colador, exprimir tanta agua como sea posible. Cubrir una
bandeja para hornear con papel de cocina, extender las espinacas en la parte
superior, cubiertas con papel de cocina, y dejar enfriar unos 30 minutos.
Con un molinillo de especias, moler las
semillas de sésamo con el azúcar. En un tazón mediano, combinar la salsa de soja,
el vinagre y el aceite de ajonjolí. Agregue las semillas de sésamo molidas.
Con la espinaca enfriada, ir
separando suavemente las hojas. Servir espolvoreado con las semillas de sésamo
restantes, y salsear al gusto.
Nota: Se pueden comer en caliente y
también son muy ricas, ya que parecen algas marinas.
JAPANESE SPINACH with SESAME and SOY
1 7oz bag of
baby spinach
1 tbs + 1 tsp
toasted sesame seeds
¼ tsp granulated
sugar
3 tsp light
soy sauce
1½ tsp
unseasoned rice vinegar
½ tsp toasted
sesame oil
Place spinach
in microwave according to package directions. Transfer the spinach to a
colander, squeeze out as much water as possible. Line a baking sheet with paper
towels, spread the spinach on top, cover with paper towels, and chill for 30
minutes.
Using a spice
grinder grind the 1 tbs of the sesame seeds with ¼ tsp of the sugar. In a medium bowl, combine the soy sauce,
vinegar and sesame oil. Stir in the ground sesame seeds.
Add the
chilled spinach and gently toss it with your hands, separating any clumps.
Serve sprinkled with the remaining sesame seeds.
This turned
really good; it reminded me of that seaweed salad you get at some Sushi places.
I skipped the cooling part and ate it warm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada