VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

14 d’abril del 2012

SALSA DE LLAGOSTINS

Ingredients:
3 cullerades d'oli d'oliva
2 grans d'all grans picats en làmines
200 grams de puntes d'espàrrecs blancs
200 grams de xampinyons nets i picats en làmines fines.
200 grams de llagostins, pelats, nets i blanquejats 10 min. en aigua bullint, lleugerament salada
1 rajolí de vi blanc
Preparació:
En una cassola saltem, els alls en l'oli d'oliva, afegim els xampinyons i cuinem fins que estiguin una mica tendres, afegim les puntes d'espàrrecs i barregem cuinant a foc mitjà,uns minuts, afegim els llagostins i barregem uniformement i molt suau per no trencar-los, banyem amb el raig de vi blanc, cuinem uns minuts i apaguem el foc perquè la salsa reposi. Afegim l'ou batut a la salsa, barrejant i saltejant-ho molt ràpid perquè l'ou no qualli. Servim immediatament.
Nota:
Ideal per peixos al vapor (Salmó, lluç, etc..) y per peix cuinat no guisat, penseu en la dita de que cap dels dos aliments te que esperar a l’altre i en aquest cas es molt importat per la salsa, si no quallaria el ou (com a solució en lloc del ou es pot fer amb una crema de llet espessa, però no es el mateix).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada