VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

6 d’abril del 2012


GRATINAT DE CARBASSA AMB FORMATGES SUÏSSOS
Ingredients:
carbassa fresca a rodanxes
formatge suís ratllat
formatge parmesà ratllat
1 culleradeta de romaní sec
1 culleradeta de sal Maldon o Flor de sal
½ culleradeta de pebre negre
1 tassa de crema espessa o beixamel (aprox.)
Mantega tallada en cubs petits
Instruccions:
Preescalfem el forn a 200°. Greixem lleugerament un motlle d’uns 20 cm.
Repartim de manera uniforme una capa de llesques de carabassa a la part inferior del motlle.
Combinem els formatges, el romaní, la sal i el pebre en un bol. Escampar un terç de la barreja sobre les llesques de carabassa. Cobrim amb una altra capa de llesques de carabassa, afegim una altra capa de la barreja de formatges. Repetim el procediment amb l'última capa de llesques de carabassa i la barreja de formatges restant.
Aboquem la crema en el motlle. Cobrim tot amb la mantega en daus. Fornegem  de 40 a 45 minuts, fins que qualli i es dori lleugerament. Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada