VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

14 d’abril del 2012

CALAMARS FREGITS AMB XILI


CALAMARS FREGITS AMB XILI
Per als qui els agradi el menjar picant, una proposta fàcil i ràpida que podem oferir com a aperitiu.
Ingredients
500 grams de calamars nets.
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
1 cullerada de Xili en pols
Sal al gust
2 cebes picades
coriandre picat
2 xilis picants nets tallats a tires.
Preparació
Netegem els calamars i els obrim per una banda per estendre'ls, Netegem l'interior una mica i els tallem a tires. En un bol, barregem la farina, la maizena, el xili en pols i la sal i els calamars cobrint-ho molt bé i reservem. En una paella posem a escalfar bastant oli, bolquem els calamars en un colador per eliminar l'excés de farina, i els fregim en l'oli fins que s'enrosseixin una mica, traiem i escorrem.
En una altra paella amb una mica d'oli, sofregim els xilis a tires, afegim els calamars i saltegem uns minuts, servim en un bol cobert tot amb ceba picada i el coriandre.
Nota:
És costum per alleujar el picant el acompanyar-lo amb rodanxes de llimona, per esprémer sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada