VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

30 d’abril del 2012

ARROP i "TALLADETES"


ARROPS
El principal ingredient de l'arrop és el raïm. A l'hora d'adquirir-lo sempre serà més recomanable fer-ho en establiments especialitzats on es garanteixi que el seu origen és orgànic, sense restes de pesticides ni substàncies químiques. Els grans han de ser brillants i presentar un bon aspecte, sense esquerdes ni taques. Com a curiositat, es pot dir que el raïm a més d'importants nutrients essencials, conté una substància afavoridora del somni.

ARROP i "TALLADETES"
Ingredients: Per a 2 envasos de 500 g:
- 2 kg de raïm negres i blanques
- 250 g de pomes
- 250 g de peres, en net
- 250 g de préssecs
- 250 g de kiwis, en net
- 500 g de sucre
- 1 pal de canyella
Preparació:
Aquesta recepta és típica de la Comunitat Valenciana i de Múrcia. Netejar tota la fruita de pells i llavors. Trossejar-la. Rentar els raïms i passar-les per una liquadora. Escalfar en un recipient el suc amb el sucre i remoure fins que aquest es dissolgui. Coure a foc lent fins que el volum es redueixi a la meitat.
Afegir la fruita amb la canyella i coure a foc mínim durant 2 o 3 hores.
Omplir els envasos, tancar-los i deixar-los cap per avall fins que es refredin.
Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 minuts al bany maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada