VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

26 de març del 2011

Civet de senglar del Pirineu


Ingredients:
1 kg de carn de porc senglar a daus
Pel marinat
1 ceba tendra
3 grans d'all.
2 pastanagues
1 got de calvados.
2 gots de vi negre.
1 raig de vinagre de xerès.
1 l d'aigua
Pebre en gra
Pel guisat
Mig litre de brou de carn.
Oli d’Oliva
Una rajola de xocolata negra
Farina.
Sal i pebre.
Toc final
100 g de cansalada a tires
Mitja ceba tendra i un allet
Opcional
1 cullerada sopera de mantega.
Cols de Brussel·les ja bullides
Pebre molt.
Elaboració:
Col·locar en una terrina la carn del porc senglar, la ceba tendra picada, els grans d'all trinxats, la pastanaga a rodanxes i el pebre, cobrir-ho amb el calvados, el vi negre, el vinagre de Xerès, una branqueta de farigola, llorer, julivert, un grapadet de cama-secs i l’aigua, marinar-ho al frigorífic unes 12 o 24 hores. Un cop passat el temps, separar la carn del marinat.
En una cassola de terrissa grossa, rossejar el porc senglar un cop salpebrat en oli d'oliva. Quan estigui daurada, afegir les  verdures, ofegar-les, enfarinar per sobre, mullar amb el marinat i amb el brou, rectificar de sal; afegir la rajola de xocolata negra ratllada. i fer-ho bullir unes 4 hores ben bones a foc molt lent. Saltejar la cansalada a tires, amb la ceba i el all picat, i a l’últim moment afegir al guisat,
Opcional; Afegir una mica de mantega, rectificar de pebre mòlt i  unes cols de Brussel·les ja bullides

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada