VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

5 de febrer del 2011

Curri

Com sabeu el curri no es una especia, si no més be una combinació d'elles, aquí us poso una recepta que per mi es molt bona. S'usa normalment a Sri Lanka (antic Ceilan).
Curri (Una recepta de Sri Lanka)
Ingredients principals 
     * 1 bastonet de canyella
     * 1 cullerada sopera de clau d'olor
     * 1 cullerada sopera de pebre negre
     * 6 gr de grans de comí
     * 3 grans de cardamom verd
     * 225 gr de grans de coriandre
     * 50 gr de llavors de fonoll
     * 1 cullerada sopera de llavors de fenigrec
     * 8 fulles de curri
     * 50 gr d'arròs torrat i reduït a pols
Ingredients opcionals (per variants de sabor)
     * Nous, Coco, Ceba, All
Elaboració
Tritureu tots els ingredients fins a tenir una pols gruixuda i guardeu en un recipient hermètic en un lloc fresc. La barreja es pot emmagatzemar molt bé durant sis mesos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada