VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

4 de febrer del 2011

Bacallà amb gírgoles

Per començar, us posaré una recepta ràpida i senzilla de preparar, però deliciosa.

Ingredients (4 persones):
600 gr de bacallà dessalat
300 gr de gírgoles, 2 cebes petites
8 ametlles torrades, 2 dents d’all, ½ copa de vi sec blanc
1 branqueta de farigola, Farina, Oli d’oliva, Sal i Pebre
Preparació:
Tallem el bacallà en tires d’un cm. de gruix, els passem per farina i els fregim en una paella (volta i volta).
Per altra banda en una cassola i posem una part de l’oli de fregir el bacallà i hi posarem la ceba molt ben trinxada. Mentrestant haurem picat els alls i les ametlles en un morter amb un xic d’aigua fins a fer una pasteta.
Finalment posem en la cassola en la que tenim la ceba, la picada, el vi, la branqueta de farigola i les gírgoles trossejades. Ho deixem coure a foc lent uns 5 minuts, passat aquest temps  afegirem el bacallà i ho courem tot junt uns deu minuts més.
A gaudir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada