VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

23 de desembre del 2010

Canalons de salmó amb foie i tòfona

Ingredients:
Filets de salmó fumat desespinats
200 gr. de foie (pot usar-se paté de foie)
25 gr. de tòfona en el seu suc
Guarniment:
100 gr. de succedani de caviar vermell
2 llenques de pa de motlle sense crosta
Mantega salada per untar
Pel marinat:
1 vaset de vi ranci de cuina
100 ml. de crema fresca de llet
El suc de les tòfones
Sal i pebre
Preparació del marinat:
Barreja el suc de les tòfones amb el vi ranci, i reserva.
Elaboració
Agafa els filets de salmó i els poseu a marinar amb el suc de tòfones i vi, durant una hora, dins de la nevera.
Un cop ben macerats es treuen els filets i s'escorren. Reservar el suc del marinat.
Posem els filets sobre una placa llisa amb paper film, els salpebrem, tot seguit untem abundantment un dels costats amb el foie. Aleshores procedim a enrotllar-los formant uns petits canalons, tanca els cantons del paper film com si fossin caramels i els deixem refrigerar una altra horeta.
Per altra banda barreja el suc del marinat amb la crema de llet, posa-ho a escalfar i abans de que bulli retira del foc i manté tèbia.
Col·loca un coulis de la crema tèbia, posa els canalons de salmó tallats pel mig i ratlla la tòfona fresca per sobre, opcionalment si pot tirar un polsim de flor de sal en escates.
Elaboració del guarniment:
Apart fes uns daus del pa de motlle untat en mantega salada i posa-hi una culleradeta de succedani de caviar vermell.
I a gaudir. Bon profit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada